K & E Advies

                                                          Innoveren met sociale domein

 

Wie we zijn

We werken 15 jaar intensief samen en hebben in deze tijd een goed, warm en uitgebreid netwerk opgebouwd. Sinds maart 2015 gespecialiseerd in innoveren met het sociale domein. Dichtbij mensen,vanuit organisaties. 

Wendy

Ik vind het leuk om organisaties samen te laten werken en nieuwe producten, diensten of kennis te ontwikkelen samen met deze organisaties. Het is spannend om personen net even een stapje buiten hun ‘rivierbedding’ te laten zetten en een nieuw inzicht of ander gezichtspunt te laten ontwikkelen. De projecten hebben een maatschappelijk belang en het sociale veld, zorg en welzijn hebben mijn bijzondere interesse.


Anita

Vanaf dag 1 bouwen aan een duurzaam netwerk om de interventie een succesvol voortbestaan te laten hebben. Jezelf overbodig maken. Werken met mensen uit verschillende culturen en een verscheidenheid aan organisaties met allemaal hetzelfde doel, maar,vanuit een ander belang. En die dan in gezamenlijkheid met de doelgroep laten interveniëren, dat vind ik echt een uitdaging! Naast het maatschappelijke belang vind ik creativiteit en oplossingsgerichtheid in projecten een must!